Brian Ball oznámil, že je novým generálním ředitelem společnosti Ernie Ball.

Autor: Markéta Hatláková, vytvořeno: 01.12.2019

Ernie Ball je předním světovým výrobcem prémiových elektrických a akustických kytarových strun, basových strun, hudebních nástrojů, příslušenství a doplňků pro kytary.

 

 

 

 

Společnost: Ve své předchozí funkci prezidenta byl Brian nápomocen při vedení významné růstové fáze společnosti. Brian bude i nadále spolupracovat se svým otcem, průmyslovou ikonou Sterlingem Ballem a bratrem Scottem Ballem. I nadále bude stavět na odkazu, který vytvořil jeho legendární dědeček Ernie Ball v roce 1962. Rodinné dědictví tří generací Ernie Ball Music Man je silné a Brian má ve společnosti bohaté zázemí a historii. To mu umožní sloužit podniku, vytvářet a provádět strategickou vizi pro všechny aspekty jeho podnikání.

 

 

 

 

Sterling Ball prohlásil: „Jsem velmi hrdý na to, že mohu prohlásit Briana Balla novým generálním ředitelem společnosti Ernie Ball Inc. Pokračující růst a inovace, které Ernie Ball a Ernie Ball Music Man zažili v posledních několika letech, jsou přímo výsledkem Brianovy kreativity a tvrdé práce. Průkopnické produkty jako Cobalt Slinkys, M-Steel, Paradigm a Aluminium Bronze, spolu s celou řadou inovativních doplňků, jsou jen částí role, kterou Brian hrál. Přechod firmy v jakémkoli podnikání je kritický a zásadní. Nemohl jsem být šťastnější, když jsem žezlo předával Brianovi. Těším se, až budu moci sledovat, jak Brian pokračuje v odkazu, který jeho dědeček Ernie Ball založil před 57 lety. Budoucnost je jasná pro naše rodinné podnikání i odkaz."

Brian ve své nové pozici povede společnost v době rychlého růstu a bude tak posilovat pozici společnosti na trhu v kytarovém průmyslu. Ve společnosti Ernie Ball Inc. je Brian od roku 2000 v různých funkcích a pozicích, včetně vztahů s umělci, marketingu, prodeje a také vedoucích pozic. Brian má hluboký smysl pro historii a respekt k rodinné značce, dává mu nástroje, aby zůstal věrný firemní kultuře a zároveň udržoval věci svěží a relevantní. Rovněž byl a bude i nadále nedílnou součástí praktických záměrů a cílů Ernie Ball.

 

 

(Brian Ball)

 

 

Brian Ball: „Jsem neuvěřitelně nadšený a nesmírně šťastný, že jsem se ujal role generálního ředitele Ernie Ball. Už když jsem byl malým chlapcem to byla práce mých snů a jsem za tuto příležitost velmi vděčný. Práce pro a vedle mého otce, Sterlinga, mi dala obrovský základ a těším se, až budu pokračovat v práci a budovat na dědictví otce i dědečka Ernieho podle svých nejlepších schopností."

Další informace naleznete na https://www.ernieball.com/

Původní článek zde.


Zpět na všechny články

Hudba jako zábava, ale i pomocník

Autor: jirka kyncl, vytvořeno: 06.11.2020

Kytarové mobilní aplikace

Autor: jirka kyncl, vytvořeno: 04.07.2020